fbpx
Футбол

Гарета Бейла не буде в «Реалі»

Керівництво «вершкових» вирішило вийти з боротьби за валлійського таланта.

Нагадаємо, що «Реал» і «Тоттенхем» вже давно не можуть домовитися про трансфер Бейла, якого мадридці вмовили на переїзд в столицю Іспанії. Керівники клубів не можуть зійтися на вартості футболіста. Тепер мадридський «Реал» вирішив вийти з переговорів щодо Бейла.

Стало відомо, що головний тренер «бланкос» Карло Анчелотті під час особистої зустрічі з президентом клубу Флорентіно Пересом заявив, що відтепер не потребує послуг Гарета Бейла.

Варто відзначити, що це може послужити хорошим приводом до початку дій для «Манчестер Юнайтед», який вже давно цікавиться валлійським хистом. Однак, в Манчестері навряд чи дозволять собі заплатити таку суму за одного футболіста. «Червоні дияволи» замислюються про те, щоб запропонувати «шпорам» як частину компенсації за Бейла мексиканського бомбардира Хав’єра Ернандеса. Відзначимо, що останній при всіх бомбардирських талантах серйозно ущемлений в ігровому часі на «Олд Траффорд», а в Лондоні не проти надати «Чічаріто» другий шанс проявити себе у Прем’єр-лізі.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: