fbpx
Україна

Бригинець незадоволений відсутністю у Києві табличок, які забороняють куріння

 Член парламентської фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець звернув увагу на те, що вже пройшло більше року з тих пір, як в Україні був прийнятий закон, що забороняє палити в певних місцях. При цьому він зазначив, що, незважаючи на прийнятий закон, в Києві все ще не з’явилися відповідні таблички.

За його словами, КМДА лише направила клопотання в потрібні інстанції про розміщення цих табличок.

Як вважає Олександр Бригинець, ці таблички повинні були бути надруковані ще торік і розміщені у відповідних місцях.

Читайте також:  Всі релігійні громади Закарпаття відсвяткували День Карпатської України, крім УПЦ мп

«Адже люди може і знають в загальних рисах про закон, але не знають про всі місця, де не можна палити і тому не навмисне порушують закон» , – написав він у Facebook.

Також Бригинець звернув увагу і на те, що бувають випадки, коли люди, які знають про цей закон, намагаються зробити зауваження порушникам, але не можуть довести свою правоту і стають учасниками конфлікту з залежними від нікотину.

Читайте також:  Життя та смерть полковника "Карпатської Січі" Михайла Колодзінського

За словами депутата, бували також і випадки, коли деякі безсовісні правоохоронці стягували з курців гроші, не маючи на те підстав.

Як повідомив Бригинець, найбільше претензії з боку правоохоронців дивують іноземних туристів, які обурені тим, що їх штрафують, в той час як немає ніяких табличок, які забороняють палити.

Опозиціонер наполягає на тому, щоб ці таблички були розвішені у відповідних місцях якомога швидше.

Читайте також: