fbpx
Шоу-бізнес

Адель зніметься в кіно

  Відому британську співачку Адель запросили на роль злодійки в шпигунському бойовику «Секретна служба». Картину буде знімати режисер Меттью Вон. Про це стало відомо через портал Entertainment Wise, що посилається на анонімних співрозмовників.

Поки, на жаль, ні режисер, ні співачка не підтвердили новину. Відомо, що крім Адель в картині можуть взяти участь і такі зіркові особистості, як Елтон Джон, Девід Бекхем і Семюел Л. Джексон. Щоправда дана інформація також заснована на чутках.

Зйомки картини «Секретна служба» розпочнуться цього року, ну а вихід фільму на великі екрани запланований на 2014 рік. Картина буде заснована на коміксі Марка Міллара, який відомий як автор коміксу «Kick-Ass».

Що ж до можливого режисера картини Меттью Вона, то він відомий за такими картинами, як «Люди Ікс: перший клас» і «Пипець».

Адель, кар’єра якої почалася в 2006 році, вже брала участь у телезйомках. Вона грала в серіалі «Погануля», виконавши роль самої себе. Адель отримала премію «Оскар» за пісню Skyfall, написану для фільму про Джеймса Бонда «007. Координати: "Скайфол"».

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: