fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Адвокат Петра Мельника: Мій підзахисний зараз, швидше за все, лікується в Україні

Сьогодні колишній ректор Національного університету Державної податкової служби Петро Мельник був оголошений в міжнародний розшук. Про оголошення Петра Мельника в міжнародний розшук повідомили в Управлінні зв’язків з громадськістю МВС України. Таке рішення було прийнято на підставі прийнятого Печерським районним судом Києва рішення щодо дозволу на затримання екс-ректора.

А сьогодні ввечері в ЗМІ з’явилася заява адвоката Петра Мельника Руслана Місюни, який заявив, що його підзахисного поки ще рано шукати за межами України. «Мого підзахисного рано оголошувати в міжнародний розшук. Він зараз, швидше за все, лікується в Україні. Де саме, я не знаю, але це дуже скоро стане відомо», – наводять ЗМІ слова адвоката, сказані ним в ефірі українського телеканалу ТВі.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Нагадаємо, що правоохоронці затримали ректора Національного університету Державної податкової служби Петра Мельника 27 липня. Причиною затримання стали підозри в отриманні Петром Мельником хабарів у розмірі 40 тис. і 80 тис. гривень за вступ абітурієнтів до навчального закладу.

Після затримання суд ухвалив рішення про запобіжний захід для Мельника у вигляді домашнього арешту з правом відвідування лікувальних установ, що у Києві та Ірпені.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

9 серпня Петро Мельник зник з-під домашнього арешту, при цьому, колишній ректор Національного університету Державної податкової служби позбувся електронного браслета.

12 серпня Печерським судом української столиці було прийнято рішення про арешт Петра Мельника.

За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: