fbpx
Спорт

Ісінбаєва розповіла, що її весілля пройде в Москві або Монако

 Дворазова олімпійська чемпіонка зі стрибків з жердиною Олена Ісінбаєва в неділю легко кваліфікувалася у фінал чемпіонату світу в Москві, з першої спроби подолавши планку на висоті 4,55 метри.

 Потім, поспілкувавшись з журналістами, Олена заявила, що журналісти її неправильно зрозуміли, і вона не оголошувала про завершення спортивної кар’єри, йшлося тільки про перерву для народження дитини. Раніше повідомлялося, що після ЧС з легкої атлетики в Москві Ісінбаєва хоче завершити свою спортивну кар’єру.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 "Я поки не завершую кар’єру, – сказала спортсменка після змагань. – Ось сім’ю створю, дитини народжу і постараюся повернутися і все золото своє забрати. Але якщо не вийде, тоді й оголошу про завершення кар’єри. Зараз я поки не йду, я в черговий раз роблю перерву, тому що мені дуже хочеться дітей".

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 На питання журналістів, де відбудеться весілля, спортсменка з посмішкою відповіла, що це питання вона вирішуватиме зі своїм нареченим, але особисто їй хотілося б у Москві або Монако. "Хотілося б у Москві або в Монако. Але ми про це подумаємо ще з нареченим. Я навіть поки про дату нічого не можу сказати", – сказала Олена.

 За матеріалами: vesti.ru

Читайте також: