fbpx
Економіка

“Русгідро” має намір обійтися без холостих скидів води на Бурейській ГЕС

 На засіданні міжрегіональної групи з врегулювання роботи Зейского і Бурейського водосховищ Амурське басейнове водне управління (БВУ) прийняло рішення, яке дозволить відкласти холості скиди води. Про це повідомила після засідання прес-секретар ВАТ "РусГідро" Олена Вишнякова.

 "Амурське басейнове водне управління на засіданні міжрегіональної групи з врегулювання роботи Зейского і Бурейського водосховищ прийняло рішення про початок холостих скидів на Бурейську ГЕС, коли рівень досягне 254 метрів. Цей рівень може бути досягнутий буквально в найближчий день-два", – розповіла Олена Вишнякова.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

 Вона також додала, що "Русгідро" розуміє свою соціальну відповідальність перед людьми, які проживають нижче за течією, і тому виступили з ініціативою дозволити їм збільшити цю позначку до 256 метрів.

 У компанії вважають, що маючи в запасі два метри, вони зможуть обійтися без холостих скидів як мінімум, ще тиждень. Цей крок, безсумнівно повинен позитивно позначитися на територіях Амурської області та інших регіонів Далекого Сходу, де проходить аномальний паводок.

Читайте також:  Великий виробник зброї з Чехії хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну

"Русгідро" має намір обійтися без холостих скидів води на Бурейській ГЕС (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: