fbpx
Політика

Ізраїльського прем’єра Нетаньяху виписали з лікарні після операції

 Як стало відомо, прем’єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху виписали з лікарні "Адасса Ейн Карем" в Єрусалимі, де він переніс успішну операцію з видалення грижі шлунка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави уряду.

 Згідно з інформацією, операція тривала близько години і 63-річного прем’єра медики ввели в стан загального наркозу. У цей час обов’язки прем’єр-міністра країни були тимчасово покладені на міністра оборони Моше Яалона.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Після того, як стан Біньяміна Нетаньяху перевірив директор лікарні "Адасса Ейн Карем" лікар Юваль Вайс, прем’єр повернувся до виконання обов’язків глави уряду.

 "Я дякую колективу медиків за їх професійну і віддану роботу, – заявив Нетаньяху після медичного огляду, а покидаючи лікарню, повідомив, що" почуває себе дуже добре".

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Нетаньяху госпіталізували у зв’язку з сильним болем в черевній порожнині. Після відповідних досліджень професори лікарні прийняли рішення провести термінову операцію.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: