fbpx
Футбол

«Шахтар» запропонував «Динамо» 15 мільйонів євро за Хачеріді

 Розмови про можливий перехід захисника збірної України та київського «Динамо» Євгена Хачеріді в донецький «Шахтар» з’явилися ще минулого тижня. З цього приводу вже встигли висловити свою думку багато фахівців і футболістів, зокрема, капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна.

 Раніше повідомлялося про те, що донецький «Шахтар» звернувся до київського «Динамо» з пропозицією купити футболіста. Сума, яку пропонував донецький клуб за Хачеріді – 12 мільйонів євро.

 А сьогодні в популярній соціальній мережі Facebook генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін повідомив, що донецький клуб виступає з новою пропозицією, підвищивши суму на 3 мільйони. «Дорогі друзі, сьогодні наш клуб зробив нову пропозицію «Динамо» з приводу придбання Хачеріді. Клуб запропонував 15 млн євро», – написав Сергій Палкін в соціальній мережі.

 Як бачимо, наміри «Шахтаря» посилити свою оборонну лінію досить серйозні і вирішення даного питання залежить від «Динамо», з яким у Євгена Хачеріді діючий контракт. Тільки от чи погодиться столичний клуб продати одного зі своїх провідних футболістів? Як відомо, в новому сезоні в УПЛ справи у київського «Динамо» не ладяться. У п’яти турах команда програла вже двічі (востаннє вчора «Чорноморцю» з рахунком 1:2) і по ЗМІ активно поповзли чутки про можливу відставку головного тренера команди Олега Блохіна, про повну довіру якому раніше заявляв президент київського «Динамо» Ігор Суркіс.

 Також нагадаємо, що раніше в ЗМІ з’являлося висловлювання президента столичного клубу про те, що «Динамо» не планує відпускати Євгена Хачеріді.

 За матеріалами: Facebook.com Фото: fcdynamo.kiev.ua

Читайте також: