fbpx
Політика

«”Свобода” екстравагантними витівками намагається підтягти провислий рейтинг», – «Партія регіонів»

 ВО «Свобода» екстравагантними витівками намагається підтягти свій рейтинг, який значно «провис» за останній час. Про це повідомив народний депутат України Михайло Чечетов, коментуючи плани «свободівців» пікетувати будівлю Генпрокуратури України з приводу розслідування фальсифікацій на виборах на виборчому окрузі № 223 у Києві.

 «Вони вирішили, скориставшись політичним затишшям, викрасти у свій бік рейтингову хвилю. Адже їхні рейтинги падають», – стверджує регіонал.

 За його словами, коли стало відомо про різке падіння рейтингу, то в «Свободі» вирішили підняти його такими екстравагантними витівками. Падіння рейтингу ВО «Свобода» Михайло Чечетов пояснює цілою низкою причин.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 Останнім часом рейтинг «Свободи» почав падати, люди стали відвертатися від них. Якщо раніше «Свобода» імпонувала окремим категоріям українців, то сьогодні багато «протверезілих» людей. Зокрема, одні люди не можуть пробачити «свободівцям», що ті топталися своїми брудними черевиками по прапорах Перемоги. Інші не можуть пробачити їм те, що «свободівці» били ветеранів. Треті не хочуть прощати, що представники «Свободи» образили весь єврейський народ, назвавши їх «жидами». Четверті не прощають за те, що в «Свободі» мовчали, а не пікетували посольство США після того, як американський музикант принизив гідність української держави, познущавшись над прапором України.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 «Влада після цього виступила чітко: було відкрито кримінальне провадження і цей музикант був оголошений персоною нон грата», – підкреслив Михайло Чечетов.

 На його думку, «Свобода» вирішила не чіпати музиканта, тому що вона фінансується з Заходу.

 «"Свобода" може підняти свої рейтинги, лише якщо почне боротьбу всередині опозиції. Спробує "прищучити" Арсенія Яценюка. А в іншого лідера запитаєте, чому він відпочиває за кордоном, а не в Україні», – підсумував Чечетов.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: