fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Французький автобус з пасажирами пустив під укіс українець

 У Франції був затриманий до з’ясування всіх обставин пасажир автобуса, що розбився напередодні на півдні Франції, яким виявився 30-річний громадянин України. Як повідомила газета Le Monde, він вже зізнався, що через сварку з водієм-іспанцем різко смикнув кермо автобуса.

 Французький прокурор назвав дії даного пасажира «безрозсудними» і заявив, що підозрюваного піддадуть перевірці на психічні захворювання.

 Як очікується, про причину конфлікту між пасажиром та водієм, а також про те, з якою швидкістю рухався автобус перед аварією, стане відомо на слуханнях, які мають відбутися у понеділок, 12 серпня. Тоді ж на підставі всіх поданих даних передбачається визначити роль пасажира і водія у ДТП.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Нагадаємо, аварія у Франції відбулася в минулу неділю в департаменті Од. Туристичний автобус, що слідував з Марселя в іспанську Мурсію, звалився з обриву заввишки в декілька метрів. У результаті цього ДТП загинули два пасажири – громадяни Франції та Іспанії 54 і 55 років, і ще тридцять осіб постраждали. Серед пасажирів автобуса перебували громадяни Росії, України, Іспанії та Франції. Три росіянини госпіталізовані.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Французький автобус з пасажирами пустив під укіс українець (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: