fbpx
Шоу-бізнес

Тетяна Арно попросила вибачення у Лери Кудрявцевої

 Як вже раніше писали ЗМІ, телеведуча Ксенія Собчак була змушена виправдовуватися за поведінку своєї близької подруги Тетяни Арно, яка нещодавно скандально висловилася в одному з глянцевих журналів.

 У своїй статті Тетяна Арно не найбільш втішним чином відгукнулася про всяких «Кудрявцевих і Лопирьових», які готові виступати на корпоративах, за які нормальні телеведучі братися не бажають. Безумовно, дані слова зачепили Леру Кудрявцеву, яка негайно висловила претензії Ксенії Собчак, яка є головним редактором цього журналу.  

 Ксенії довелося терміново виправдовуватися. Свої вибачення Кудрявцевій принесла і сама Тетяна Арно, яка написала: «Я прошу вибачення за свою некоректну фразу на Вашу адресу. Насправді я нічого особистого не мала на увазі. Я описувала ситуацію загалом і Вас згадала, як такий собі збірний образ».

 Тетяна Арно попросту ділилася своїми думками, не подумавши, що ці слова можуть когось зачепити. Лера Кудрявцева вибачення прийняла, сказавши: «Образити кожен може, а от вибачитися – ні. Це гідне поваги і означає, що ми на правильному шляху!».   

 За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: