Петра Мельника оголосять в міжнародний розшук?

У МВС не виключають, що екс-ректор Національного університету державної податкової служби Петро Мельник може бути оголошений у міжнародний розшук. Правоохоронне відомство розгляне це питання після отримання рішення суду про затримання Мельника. Про це заявив начальник управління зв’язків з громадськістю МВС України Сергій Бурлаков.

За його словами, які сьогодні ввечері наводяться в українських ЗМІ, «як тільки МВС отримає рішення суду з дозволом на затримання Мельника, відразу ж буде розглянуто питання про оголошення його в міждержавний розшук».

Сьогодні Печерський районний суд української столиці ухвалив затримати Петра Мельника з метою приводу його до суду для розгляду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. На думку суду, існує достатньо підстав вважати, що екс-ректор Національного університету державної податкової служби не виконуватиме покладені на нього процесуальні обов’язки. Суд також вважає, що Петро Мельник може перешкоджати проведенню слідства.

Related Post

Після появи рішення суду адвокат Петра Мельника Руслан Місюна, кажучи про можливе місцезнаходження Мельника, заявив наступне: «Я можу висловити лише свою думку, я вважаю, що він знаходиться в одній з лікарень. Враховуючи стан його здоров’я, він може перебувати в комі, або щось ще ».

Нагадаємо, що Петро Мельник зник з-під домашнього арешту, при цьому екс-ректор позбувся електронного браслета. Колишній ректор Національного університету державної податкової служби був затриманий 27 липня за підозрою в отриманні хабарів у розмірі 40 тис. і 80 тис. гривень. У перший день серпня Печерський районний суд Києва обрав Петру Мельнику запобіжний захід у вигляді утримання під домашнім арештом.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Leave a Comment