fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Петра Мельника оголосять в міжнародний розшук?

У МВС не виключають, що екс-ректор Національного університету державної податкової служби Петро Мельник може бути оголошений у міжнародний розшук. Правоохоронне відомство розгляне це питання після отримання рішення суду про затримання Мельника. Про це заявив начальник управління зв’язків з громадськістю МВС України Сергій Бурлаков.

За його словами, які сьогодні ввечері наводяться в українських ЗМІ, «як тільки МВС отримає рішення суду з дозволом на затримання Мельника, відразу ж буде розглянуто питання про оголошення його в міждержавний розшук».

Сьогодні Печерський районний суд української столиці ухвалив затримати Петра Мельника з метою приводу його до суду для розгляду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. На думку суду, існує достатньо підстав вважати, що екс-ректор Національного університету державної податкової служби не виконуватиме покладені на нього процесуальні обов’язки. Суд також вважає, що Петро Мельник може перешкоджати проведенню слідства.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Після появи рішення суду адвокат Петра Мельника Руслан Місюна, кажучи про можливе місцезнаходження Мельника, заявив наступне: «Я можу висловити лише свою думку, я вважаю, що він знаходиться в одній з лікарень. Враховуючи стан його здоров’я, він може перебувати в комі, або щось ще ».

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Нагадаємо, що Петро Мельник зник з-під домашнього арешту, при цьому екс-ректор позбувся електронного браслета. Колишній ректор Національного університету державної податкової служби був затриманий 27 липня за підозрою в отриманні хабарів у розмірі 40 тис. і 80 тис. гривень. У перший день серпня Печерський районний суд Києва обрав Петру Мельнику запобіжний захід у вигляді утримання під домашнім арештом.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: