fbpx
Шоу-бізнес

Колишній коханий Шакіри вимагає від неї 100 мільйонів доларів

 Нещодавно колишній коханий і за сумісництвом екс-менеджер Шакіри Антоніо де ла Руа отримав третю відмову за судовим позовом проти колумбійської співачки, але навіть це не змусило молоду людину зупинитися, він має намір продовжувати судові розгляди і вимагає компенсацію у розмірі 100 мільйонів доларів. 

Нагадаємо, що Антоніо вже подавав позови до судів Нью-Йорка, Женеви і Лос-Анджелеса, і всі ці позови були відхилені.

Днями екс-бойфренд Шакіри виступив в ефірі однієї колумбійської радіостанції і повідомив, що не стане опускати руки і продовжить розпочате переслідування.

За його словами, на останньому судовому засіданні суддя заявив, що так як Антоніо де ла Руа та Шакіра не є жителями Лос-Анджелеса, він вважає за краще передати це судовий розгляд в інші руки. При цьому суддя не заявив, що Антоніо не може претендувати на майно Шакіри.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Саме тому Антоніо де ла Руа з твердою впевненістю намір звертатися в судові інстанції Колумбії чи Багамських островів для перегляду даної справи. Чоловік як і раніше наполягає на компенсації в розмірі 100 мільйонів доларів.

Під час ефіру де ла Руа вкотре розповів про завданий йому Шакірою збиток. Згідно з розповідями Антоніо, підступна співачка залишила його ні з чим, так як за час, який він витратив на просування лейблу виконавиці, він міг успішно просувати свій бізнес і заробити на ньому мільйони.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Антоніо де ла Руа також стверджує, що сильно постраждав через свою надмірну довірливість, так як відносини між ним і його підопічною Шакірою не були підтверджені документально.

Незважаючи на вищесказане, екс-бойфренд підкреслив, що, незважаючи на численні судові позови, в його діях немає ні краплі помсти, і він дуже радий бачити щасливі взаємини Шакіри з Жераром Піке, у яких тепер є спільна дитина. У це дуже важко повірити, враховуючи те, що саме Антоніо де ла Руа затьмарює сімейну ідилію відомої пари і вимагає у співачки величезну суму грошей.

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: