fbpx
Шоу-бізнес

Журі премії Teen Choice Awards оголосило імена лауреатів

 Щорічна премія Teen Choice Awards назвала переможців. Імена лауреатів тінейджерської премії не стали сюрпризом для публіки – за словами критиків, цього року, втім, як і  переднього, все було досить передбачувано.

 Переможців Teen Choice Awards у номінаціях «Музика», «Кіно» і «Телебачення» обирають підлітки від 13 до 19 років. Цьогоріч була заснована особлива кінономінація під назвою «Літній фільм», її переможницею стала Сандра Буллок, яка виконала одну з головних ролей у комедії "Копи в спідницях".

 Кращим екшн-фільмом, на думку тинейджерів, стала третя частина "Залізної людини". У жанрі фентезі перемогла стрічка "Сутінки. Сага. Світанок: Частина 2". У номінації "Музика" лауреатами стали Джастін Бібер і Демі Ловато. Найкращими музичними групами названі англо-ірландський поп-бенд One Direction і американський рок-колектив Paramore.

 Премію Teen Choice Awards в галузі телебачення отримали драматичний серіал "Милі ошуканки", фентезі-серіал "Щоденники вампіра", комедійний серіал "Хор" (третій рік поспіль). Особливого ​​призу удостоївся Корі Монтейт,  який помер у липні.

Teen Choice Awards-2013 (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: