fbpx
Шоу-бізнес

Андрій Іскорнев знову продемонстрував свої почуття

 Знаменитий пластичний хірург і головний холостяк України, Андрій Іскорнев не втомлюється підтверджувати, що він досі зустрічається з Іриною Скориковою.  

 Нещодавно Андрій опублікував знімок з особистого архіву, на якому видно, як він відпочиває на дачі. Шанувальників вкрай стурбував той факт, що на знімку не було його коханої, Ірини Скорикової. У мережі почали ходити чутки про те, що пара фіктивна і лише служить прикриттям для нетрадиційній орієнтації Іскорнева, про яку давно ходять плітки.  

 Однак сьогодні Андрій Іскорнев в черговий раз розвіяв всі домисли, розставивши всі крапки над «і». Пластичний хірург опублікував у своєму блозі знімок, на якому він разом з Іриною Скориковою. Андрій також вельми романтично підписав знімок, написавши: «Всім ворогам на зло! Ми любимо вас :)».  

 Нагадуємо, що нещодавно почали ходити чутки про те, що Андрій Іскорнев зібрався взяти в дружини Ірину Скорикову. Принаймні, підтвердженням став знімок в соціальній мережі, на якому зображений детальний план весілля. Саме ця фотографія і стала приводом для розмов про прийдешнє весільне торжество.

Читайте також: