fbpx
Шоу-бізнес

Анна Семенович вестиме шоу на українському каналі

 Популярна російська співачка Анна Семенович стане телеведучою. У новому шоу Анна Семенович разом з Кузьмою Скрябіним влаштують «битву років».  

 Вже зовсім скоро, а точніше цієї осені, на каналі ICTV розпочнеться щотижневе народне пайм-шоу, яке називається «Машина часу». Це шоу сміливо можна буде називати проектом для всіх поколінь, адже двоє ведучих та їх команди будуть влаштовувати в студії справжню битву. Вони будуть по черзі переносити глядачів у атмосферу різних років. Ну а кому з них вдасться переконливіше представити свій рік, вирішуватимуть 2 авторитетних експерти.  

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Формат шоу «Машина часу» – оригінальна розробка каналу. Це буде мультижанровий проект, який не обмежуватиметься лише співом, або танцями. У ньому буде все – і сміх, і танці і спів. Що важливо, так це те, що проект обіцяє бути по-справжньому цікавим.  

 Дивлячись на ведучих, можна точно заявити, що і вони, і експерти – особистості неабиякі. Саме тому у змаганнях будуть конкурувати Анна Семенович і Кузьма Скрябін, адже краса і чарівність Анни проти гумору Кузьми – це саме те, що необхідно глядачеві під час осінньої депресії.   

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: