fbpx
Політика

ДКР РФ пообіцяв не допустити в Сочі дискримінації представників секс-меншин

Глава Олімпійського комітету Росії (ОКР) Олександр Жуков заявив у понеділок, що особи з нетрадиційною сексуальною орієнтацією можуть не побоюватися за свою безпеку в Сочі – ніякої дискримінації на Олімпіаді не буде.

«Олімпійський комітет Росії, уряд Російської Федерації та Оргкомітет Сочі 2014 забезпечать проведення Олімпіади без дискримінації спортсменів, офіційних осіб, вболівальників та представників преси на ґрунті расової, релігійної, політичної, гендерної або  іншої приналежності, що повністю відповідає політиці Олімпійського руху», – сказав Жуков журналістам.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Він ще раз нагадав факт, який постійно замовчується на Заході: прийнятий у Росії закон стосується виключно пропаганди нетрадиційних сексуальних відносин серед неповнолітніх та якщо особа нетрадиційної орієнтації не нав’язує свої погляди в присутності дітей, до неї ніякі заходи не застосовуються.

Добропорядні громадяни абсолютно будь-якої орієнтації можуть сміливо приїжджати до Росії, брати участь у змаганнях і в будь-яких інших заходах.

Читайте також:  Петер Сійярто виконав черговий наказ від МЗС рф

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: