fbpx
Кінотеатри

Він Дизель може з’явитися в «Вартових Галактики»

 Зірка франшизи «Форсаж», актор Він Дизель, нещодавно розповів, що його запросили в компанію Marvel. Цим повідомленням актор спровокував бурхливе обговорення щодо того, на яку роль хочуть його взяти. Через деякий час Він Дизель поділився фотографією з офісу Marvel і враженнями від переговорів, але не став уточнювати, участь в якому проекті йому запропонували.  

 Днями актор виклав на своїй сторінці в Facebook фотографію одного персонажа з всесвіту Marvel – істоти на ім’я Грут, який повинен буде з’явитися у новому фільмі компанії – «Вартові Галактики», що оповідає про команду міжгалактичних супергероїв.  

 Наскільки відомо, Грут буде відтворений за допомогою комп’ютерних технологій і все що буде потрібно від актора, це лише озвучування його реплік. Якщо це так, то для жителів багатьох країн участь Дизеля ніякої ролі не зіграє, оскільки його голос замінять актором дубляжу.  

 При цьому відзначимо, що зйомки «Вартових Галактики» вже почалися. У фільмі грають Кріс Претт, Зої Солдана, Дейв Батіста і Бенісіо Дель Торо.  

 Незабаром Він Дізель з’явиться у фільмі «Ріддік», прем’єра якого запланована на 12 вересня.

Трейлер до фільму «Ріддік» (відео):

Читайте також: