fbpx
Право

Вирок Сергію Помазуну оголосять 22 серпня

У Бєлгородському суді стало відомо, що вирок Сергію Помазуну, який розстріляв у Бєлгороді шестеро людей, винесуть і оприлюднять 22 серпня 2013 року, перед цим підсудному нададуть останнє слово.

У понеділок у суді пройшли дебати сторін, у ході яких сторона обвинувачення зажадала для Помазуна довічного позбавлення волі, при цьому, попросивши врахувати, що раніше він вже був судимий.

Тим часом, захист підсудного продовжує наполягати на психічному захворюванні свого підзахисного і просити пом’якшити покарання до 25 років позбавлення волі. Для чого потрібне проведення повторної експертизи. Потерпілі і прокурор, навпаки, впевнені, що зловмисник цілком осудний.

Нагадаємо, 31-річний Сергій Помазун за образи і погрози присутнім, зокрема судді, був видалений із залу суду 6 серпня. Його судять за те, що в квітні 2013 року він відкрив вогонь у  магазині "Охота" в центрі Бєлгорода, застреливши там трьох людей. Після цього він вийшов на вулицю і розстріляв ще трьох випадкових перехожих, серед них і двох школярок. Наступного дня його вдалося затримати, при цьому він поранив ножем співробітника поліції.

Вирок Сергію Помазуну оголосять 22 серпня (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: