fbpx
Шоу-бізнес

Брітні Спірс може стати власницею піцерії

  Нарешті американська співачка Брітні Спірс змогла навести лад у своєму особистому і творчому житті і впоратися з скандалами і невдачами, що  раніше регулярно супроводжували її.

 Повідомляється, що зараз співачка веде активні переговори про виступи в Лас-Вегасі з новою шоу-програмою. Крім цього з’явилися чутки про те, що Брітні Спірс може укласти контракт з мережею італійських ресторанів Meat Spot, розташованих також у Лас-Вегасі.

 Заклади цієї мережі мають у своєму меню традиційні італійські пасти, закуски та неймовірну кількість найменувань піц, які просто обожнює сама Брітні Спірс.

Поки що, на жаль, нічого невідомо про майбутню співпрацю, але якщо вірити чуткам, Брітні Спірс стане співвласницею однієї з філій даної мережі італійських ресторанів, який незабаром має відкритися у південній частині Лас-Вегаса.

 Загадкою також залишається те, якими будуть обов’язки відомої на весь світ виконавиці. Швидше за все, в меню цього закладу з’явиться фірмова іменна страва від американської поп-принцеси.

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: