fbpx
Футбол

Гаррі Реднапп про ситуацію з Луїсом Суаресом: Фанати будуть виспівувати навіть ім’я Саддама Хусейна, якщо він заб’є пару голів

 Відомий українським любителям футболу фахівець Гаррі Реднапп, який тренує в даний час англійський футбольний клуб «КПР», не залишився байдужим до подій в легендарному «Ліверпулі» і висловив свою думку щодо ситуації з нападаючим цього клубу Луїсом Суаресом.

 Чому Гаррі Реднапп знайомий українським любителям футболу? Нагадаємо, що нещодавно цьому фахівцю ФФУ пропонувала очолити національну збірну України, але Гаррі Реднапп відмовився від роботи з українською збірною і зробив свій вибір на користь «КПР». Можливо, це й на краще, адже з Михайлом Фоменком збірна України знову отримала шанс поїхати до Бразилії і зіграти у фінальній частині чемпіонату світу-2014.

 Але, повернемося до думки Гаррі Реднаппа про Луїса Суареса. В інтерв’ю ESPN він заявив наступне: «Відданість і повага для Суареса нічого не означають. Його не турбує думка керівників клубу, партнерів по команді та вболівальників». Фанати, за словами Реднаппа, готові терпіти расистські витівки Суареса, а футболістові, як підкреслив головний тренер «КПР», «… немає діла до клубу, тільки до себе самого і свого шляху».

 Гаррі Реднапп говорить про те, що він, якби був фанатом «Ліверпуля», то не підтримував би такого футболіста, як Луїс Суарес. «Уболівальників не хвилює характер футболіста. Для них головне, щоб гравець добре виступав. Фанати будуть виспівувати навіть ім’я Саддама Хусейна, якщо він заб’є пару голів», – резюмує Гаррі Реднапп.

 Нагадаємо, що Луїс Суарес заявив про своє бажання залишити «Ліверпуль», оскільки футболіст хоче грати в Лізі чемпіонів, а «Ліверпуль», як відомо, в цьому сезоні в єврокубках не виступає.

 «Ліверпуль» отримав навіть офіційну пропозицію щодо Суареса від лондонського «Арсеналу». Команда Арсена Венгера пропонувала «Ліверпулю» продати свого форварда за 40 мільйонів фунтів, але в таборі Червоних заявили, що Суарес не продається.

 За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: