fbpx
Футбол

Фабіо Капелло: «Задоволений настроєм гравців перед матчем з Північною Ірландією»

 Головний тренер збірної Росії з футболу Фабіо Капелло повідомив журналістам, що задоволений настроєм гравців перед матчем відбіркового турніру до чемпіонату світу 2014 року з Північною Ірландією. Про підготовку команди до майбутнього матчу наставник збірної розповів прес-службі Російського футбольного союзу /РФС/.

 «Сезон в Росії, можна сказати, тільки стартував. Клуби провели в чемпіонаті не так багато матчів, тому основне завдання даного тренувального збору – оцінити поточну готовність гравців», – сказав Капелло.

 Італійський фахівець також відзначив, що на сьогоднішній день перед футболістами стоїть завдання «згадати напрацьовані зв’язки і знову відчути себе однією великою командою, згуртуватися навколо важливої ​​мети».

 У цілому ж італієць заявив, що задоволений станом і настроєм своїх підопічних. «Можу сказати, що я задоволений станом і настроєм гравців, їх ставленням до роботи, атмосферою всередині колективу. На тренуваннях разом з серйозною копіткою працею є місце жартам і посмішкам. І це дуже здорово! Коли гравці працюють з позитивними емоціями, то й навантаження завжди переносяться легше», – розповів Фабіо Капелло.

 Нагадаємо, збірні Росії та Північної Ірландії зустрінуться 14 серпня Белфасті.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: