fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Франції автобус з українцями потрапив у ДТП, є постраждалі

 У Франції в результаті ДТП за участю туристичного автобуса, в якому імовірно знаходилися громадяни Іспанії, Франції та України, загинули дві людини, а ще близько 30 туристів – поранені.

 Повідомляється, що аварія сталася на трасі А9, неподалік від міста Фіту на півдні Франції. Автобус, що прямував з Марселя до Мурсію, перекинувся під час руху по шосе. Причини аварії поки невідомі. За інформацією місцевих ЗМІ, в автобусі серед пасажирів перебували громадяни Іспанії, Франції та України.

 За наявними даними, всі постраждалі туристи були евакуйовані з місця події і госпіталізовані. Зараз троє з них перебувають у лікарні у критичному стані.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 На даний момент слідчі розглядають дві можливі причини ДТП. За однією версією, водій туристичного автобуса попросту заснув за кермом. Відповідно до іншої, між водієм і одним з пасажирів автобуса сталася сварка, в ході якої пасажир спробував «викрутити» кермо автобуса.

 Стало відомо, що в Румунії також у ДТП потрапив автобус з туристами з України. Семеро осіб постраждало, троє з постраждалих були госпіталізовані. Аварія сталася неподалік від села Мірословешта. З вантажівки, що обганяла автобус з туристами, впала дерев’яна колода, яка і потрапила в бік автобуса.

 У загальній складності, в автобусі перебувало 2 водії та 46 туристів. Вони їхали у бік Бухареста.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Попередня аварія за участю українців сталася 28 липня 2013 року в Білорусії. У ДТП загинуло чотири громадянини України.

 Крім того, в кінці червня в Чорногорії сталося трагічне ДТП, де через падіння туристичного автобуса з гірської траси загинуло 18 осіб і ще 33 – постраждали. Спочатку повідомлялося про те, що в автобусі, який перевозив 46 туристів, перебували українські громадяни. Втім, пізніше стало відомо, що автобус прибув з Румунії, і українців там не було.

 За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: