fbpx
Кінотеатри

Сценарист нової серії “Голодних ігор” відійшов від сюжету книги

 Перед тим як приступити до прочитання цієї замітки, звертаємо вашу увагу на те, що в ній містяться спойлери (передчасно розкрита важлива сюжетна інформація, що руйнує задуману авторами інтригу).

 За словами Френсіса Лоуренса (режисера фільму «І спалахне полум’я» з серії «Голодних ігор»), деякі сцени в новій картині будуть виглядати не так, як у книзі. Лоуренс тричі відійшов від авторського сюжету, щоправда, попередньо погодивши свої дії з письменницею Сюзанн Коллінз. Автор роману особисто прочитала сценарій і схвалила його, так як визнала, що дух її творів збережений.

 «Ми дещо змінили в історії Піта, зробили його трохи мужнішим. До речі, сильно міняти сюжет не довелося, всього-то дали йому прийняти пару-трійку чоловічих рішень. Історія, не змінюється, його відносини з Кітнісс не змінилися. Просто його характер став іншим», – розповів режисер. Зокрема, головний герой тепер вміє плавати, і його не треба рятувати, як це відбувається в книзі.

 Крім того, у стрічці «І спалахне полум’я» не буде утікачок Бонні і Твілл, також на екрані відсутня Даріус. Що вийде з усіх цих нововведень, глядачі зможуть дізнатися вже незабаром…

Нові кадри з фільму «І спалахне полум’я» (відео):

 

За матеріалами: film.ru

Читайте також: