fbpx
Футбол

Собянін: «Стадіон в “Лужниках” чекає щадна реконструкція»

 Т.в.о. мера Москви Сергій Собянін заявив напередодні, що реконструкція Великої спортивної арени в "Лужниках", яку хочуть завершити до світової першості з футболу 2018 року, почнеться відразу після закінчення чемпіонату світу з легкої атлетики, що офіційно відкрився в суботу.

 Я думаю, що буквально відразу після закінчення чемпіонату світу з легкої атлетики ми приступимо до термінових робіт пов’язаних з розбиранням трибун, підготовкою об’єкта. Паралельно почнемо проектування. Зараз ми погодили технічне завдання", – розповів журналістам в Лужниках Сергій Собянін.

 Він нагадав, що керівництво ФІФА вимагало від Москви або знести арену і побудувати її заново, або піддати серйозній реконструкції.

 "Нам вдалося відстояти "Лужники". Вся реконструкція буде внутрішня, щадна", – пояснив т.в.о. мера і уточнив, що на вимогу ФІФА, кількість місць на Великій спортивній арені після реконструкції скоротиться з 89 тисяч до 81 тисячі.

 За словами Сергія Собяніна, проект реконструкції буде підготовлений найближчим часом і вся робота буде виконана в строк.

 За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: