fbpx
Політика

Обама проведе відпустку на острові на східному узбережжі США

 Президент США Барак Обама прибув на острів Мартас-Він’ярд в штаті Массачусетс на східному узбережжі США, де планує провести всі дев’ять днів своєї відпустки.

 Як повідомив Білий дім, президент Обама вже проводив відпустку на цьому острові, відомому як фешенебельний курорт, в перші три роки свого президентства. Торік Обамі не вдалося побувати у відпустці у зв’язку з передвиборчою кампанією.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 "Ми не плануємо особливих новин на цьому тижні", – заявив журналістам президентського пулу прес-секретар Обами Джей Карні, додавши при цьому, що новини – річ непередбачувана.

 Американського президента в поїздці супроводжує його радник з національної безпеки Сьюзан Райс і представник генштабу. В їх завдання входить інформувати президента про події в країні та світі. Відпустка президента США триватиме до 18 серпня.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: