fbpx
Футбол

Конфлікт Девіча і Соси: Капітан «Металіста» вибачився за те, що вдарив нападника збірної України

 Вчора пізно ввечері у Харкові завершився матч у рамках 5-го туру УПЛ, в якому харківський «Металіст» з рахунком 4:0 розгромив луцьку «Волинь». Відзначимо, що ще в першому таймі цього поєдинку підопічні Мирона Маркевича залишилися вдесятьох – з поля був видалений Едмар. Однак це не завадило «Металісту» впевнено переграти команду з Луцька. Голи у ворота «Волині» забивали Дієго Соуза, Бланко і двічі форвард національної збірної України Марко Девіч, на рахунку якого вже п’ять забитих м’ячів в УПЛ в сезоні-2013/2014. П’ять турів – п’ять голів, дуже хороший показник для нападника.

«Металіст» – «Волинь» 4:0 (Відео)

 Щоправда, вчорашній поєдинок був затьмарений інцидентом, що стався буквально перед свистком арбітра на перерву. Камерам вдалося сфотографувати частину конфлікту, що стався між капітаном «Металіста» Хосе Сосою і Марко Девічем. На телевізійній картинці було чітко видно, як аргентинець вдарив українця і між футболістами відбулася якийсь розмова. Після цього Соса нібито попросив заміну, але на другий тайм аргентинець все одно вийшов і був замінений пізніше. Йдучи з поля Хосе Соса мав передати капітанську пов’язку одному з віце-капітанів «Металіста», а на полі єдиним віце-капітаном був Марко Девіч. Однак аргентинець капітанську пов’язку Девічу не передав і в підсумку вона виявилася у Папи Гуйє.

 Сьогодні ЗМІ наводять слова Хосе Соси, написані аргентинцем у своєму Twitter: «Про те, що трапилося під час гри. Мені б хотілося вибачитися перед нашими фанами, мене поглинула хвилинна спортивна лють». «Я – капітан і я знаю, що в жодному випадку у мене не повинно було бути такої реакції. Але вона трапилася. Вперед Металіст! Скоро побачимося», – резюмував аргентинський футболіст.

 Як би там не було, капітан команди не має право вести себе так, як повівся Хосе Соса. Головний арбітр матчу «Металіст» – «Волинь» пошкодував аргентинця, а от у Європі, де грає «Металіст», представляючи Україну в Лізі чемпіонів, за таку витівку запросто можуть показати червону картку та ще й застосувати жорсткі санкції.

Конфлікт Девіча і Соси (Відео):

За матеріалами: isport.ua Фото: ua-football.com Відео: YouTube

Читайте також: