fbpx
Політика

Віце-президент МОК Крейг Ріді: «Олімпіада в Сочі неминуча»

 Віце-президент Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Крейг Ріді заявив напередодні, що, незважаючи на заклики бойкотувати сочинську Олімпіаду через нібито дискримінацію геїв, вона неминуче відбудеться і пройде в зазначений термін.

 Як відомо, Хартія Олімпійських Ігор постулює, що змагання мають бути відкритими для всіх. Заступник Жака Рогге вважає, що бойкот завдасть спортсменам тільки шкоди.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Напередодні глава уряду Великобританії Девід Кемерон заявив зі сторінки свого «Твіттера», що розділяє занепокоєння актора Стівена Фрая, представника ЛГБТ-спільноти, щодо порушення прав гомосексуалістів в Росії, проте, теж не вважає правильною його ідею бойкотувати Олімпійські ігри.

 Нагадаємо, нещодавно Фрай (фото) закликав бойкотувати зимові Олімпійські Ігри, які проходитимуть в Сочі в 2014 році. До його заклику приєдналися і деякі інші імениті британці та правозахисники.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За матеріалами: rosbalt.ru

Читайте також: