fbpx
Події

Вибух газу в Луганську – одна людина загинула

 У Луганську в житловому будинку прогримів вибух – за попередніми даними, загинула одна людина і ще шестеро людей травмовані.

 Як повідомили в прес-центрі Держслужби з надзвичайних ситуацій, до них о 12:32 надійшла інформація, що в Луганську на вул. Шевченка, 4 стався вибух газу в багатоповерховому житловому будинку. Повідомляється, що зруйновано кілька квартир.

Читайте також:  На Закарпатті трапилася смертельна аварія

 У правоохоронних органах України повідомили, що вибух у луганській 12-поверхівці стався, мабуть, через витік побутового газу. Згідно з інформацією від правоохоронців, через вибух у районі четвертого-п’ятого поверху будівлі обвалився балкон, який впав на припаркований неподалік легковик.

 Як кажуть очевидці, транспортний засіб виявився повністю роздавленим. Крім цього, пошкоджено перекриття між двома поверхами будинку і кілька квартир. У зв’язку з подією   мешканці будинку по вулиці Шевченка в центрі міста були евакуйовані.

Читайте також:  СБУ затримала ще двох колаборанток з Херсонщини: одна з них ховалась у київському хостелі

 Поки невідомо, хто став жертвою вибуху – господар квартири або власник розчавленого автомобіля. Також не уточнюється, в якому стані перебувають постраждалі від вибуху.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: