fbpx
Політика

США вирішили взяти участь у навчаннях “Захід-2013” – Сергій Шойгу

 Міністр оборони Росії повідомив, що представники військових кіл Сполучених Штатів прийняли запрошення від російських колег брати участь у навчаннях "Захід-2013".

 "Ми, дійсно, запросили колег з США на навчання "Захід-2013", – сказав Сергій Шойгу на прес-конференції за підсумками російсько-американських консультацій у форматі "2+2". Російський міністр також висловив упевненість в тому, що американські військові обов’язково прибудуть на цей захід, оскільки, на його думку, прийняли запрошення з дуже великою зацікавленістю.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Шойгу сказав, що і в подальшому при проведенні подібних навчань практика запрошень іноземних представників може бути розширена, принаймні, на рівні військових аташе.

 Російський глава оборонного відомства особливо підкреслив, що участь іноземних представників у навчаннях і раптових перевірках може істотно підвищити довіру між країнами. "Ми перевіряємо війська не тому, що збираємося з кимось воювати, а тільки для того, щоб перевірити боєготовність наших збройних сил", – підкреслив Сергій Шойгу.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: