fbpx
Політика

СК Росії спростував інформацію про те, що художній керівник театру “Куточок дідуся Дурова” є фігурантом справи про шахрайство

 Офіційний представник московського главку Слідчого комітету Росії Сергій Стукалов заявив напередодні, що ніхто з керівництва московського театру "Куточок дідуся Дурова", включаючи його художнього керівника Юрія Дурова (фото), не є фігурантами у кримінальній справі про шахрайство і зловживання повноваженнями.

 "Роз’яснюємо, що на даній стадії розслідування кримінальної справи ні художній керівник театру Юрій Дуров, ні його заступник не є підозрюваними, а тим більше обвинуваченими. Ті дані, які лягли в основу порушення кримінальної справи і про які було повідомлено в ЗМІ будуть ретельно перевірені в ході подальшого розслідування і їм буде дана належна правова оцінка", – сказав Стукалов.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Він також підкреслив, що напередодні в деяких російських ЗМІ з’явилися повідомлення про порушення кримінальної справи за фактом махінацій, виявлених в театрі "Куточок дідуся Дурова", в яких, нібито, замішане керівництво театру. Представник слідчого главку рішуче спростував всі ці повідомлення, назвавши їх недостовірними.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: