fbpx
Політика

Лавров назвав аномалією ситуацію навколо Сноудена

 Глава російського МЗС Сергій Лавров, виступаючи на прес-конференції за підсумками зустрічі у форматі «2+2» у Вашингтоні назвав ситуацію з екс-співробітником американських спецслужб Едвардом Сноуденом «аномалією».

 Лавров також зазначив, що «холодної війни» між США та Росією немає. «Я думаю, що все, що ми сьогодні сказали з Сергієм Шойгу про нашу роботу з Джоном Керрі та Чаком Хейгелом, говорить про те, що у нас немає ніякої холодної війни. Навпаки, у нас тісне партнерство. І дуже хороший потенціал для його зміцнення. Сноуден – це аномалія, я вважаю», – сказав Лавров.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Як повідомили ЗМІ, тема Сноудена була згадана на переговорах Росії і США лише як епізод, який, за словами політиків, не в змозі підірвати спільні інтереси.

 «Сноуден згадувався як епізод, який, напевно, неприємний, але не може, не повинен, не в змозі підірвати наші спільні інтереси», – сказав російський міністр і додав, що твердження деяких політиків і ЗМІ про те, що це питання може негативним чином вплинути на відносини між двома країнами, щонайменше, нерозумні.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Лавров назвав аномалією ситуацію навколо Сноудена (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: