fbpx
Шоу-бізнес

Сестра Джулії Робертс пішла на операцію через постійні глузування

 Ненсі Мотс – зведена сестра знаменитої американської актриси Джулії Робертс – дала відверте інтерв’ю, в якому розповіла про непрості стосунки зі своєю зірковою родичкою. За словами Ненсі, вона втомилася від насмішок своєї старшої сестри з приводу зайвих кілограмів, і зважилася на операцію зі зменшення об’єму шлунку.

 «Коли я вчилася в школі, а вона вже почала кар’єру в Голлівуді, вона відкрито говорила мені, що я товста. Вона ніколи не вибирала вирази, і я мене це дуже ображало», – зізналася 37-річна родичка актриси.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Коли Ненсі закінчила школу і відправилася до Лос-Анджелеса, Джулія Робертс не брала участі в долі своєї зведеної сестри, заявивши, що всі її проблеми тільки через зайву вагу. Дівчина відправилася додому, а там впала у справжню депресію, продовжуючи «заїдати тугу» калорійною їжею. Коли вага Ненсі Мотс досягла позначки в 136 кг, вона зважилася на операцію.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 У підсумку сестрі Джулії Робертс вдалося схуднути до 70 кг і набути впевненості в собі. Ненсі знову повернулася в Лос-Анджелес і самостійно знайшла роботу – зараз вона, як і мріяла, трудиться на знімальному майданчику. Щоправда, не як актриса, а як помічник продюсера.

 За матеріалами: lifenews.ru

Читайте також: