fbpx
Новини світу

Організатори зроблять МАКС-2013 найбільш видовищним за останні роки

 Московський авіасалон МАКС вже кілька років підтверджує за всіма параметрами статус одного з найбільших авіаційних форумів у світі і, як заявили його організатори, цього року авіасалон обіцяє бути найбільш видовищним за всі роки проведення заходу.

 "Від салону до салону кількість зарубіжних учасників збільшується в геометричній прогресії", – сказав заступник директора Федеральної служби з військово-технічного співробітництва Росії Костянтин Бірюлін.

 За словами Бірюліна, Росія продовжує бути однією з провідних країн, яка розробляє і виробляє авіаційну і космічну техніку. Багато зразків якраз і демонструються на авіасалоні. Костянтин Бірюлін також висловив упевненість, що майбутній МАКС, який проходитиме в період з 27 серпня по 1 вересня, буде більш масштабним і видовищним, ніж всі попередні.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Він повідомив, що подивитися на виставку люди приїжджають навіть з Далекого Сходу. Вже відомо, що серед учасників цьогорічного салону заявлені такі компанії, як держкорпорація "Ростехнології", Об’єднана авіабудівна корпорація, фірми "Сухий", "МІГ", "Іркут", "Туполєв", "Ільюшин", концерн ППО "Алмаз-Антей", ОПК "Оборонпром", корпорація "Тактичне ракетне озброєння", холдинг "Вертольоти Росії", концерн "РТІ" і багато інших.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

  Серед іноземних компаній висловили бажання взяти участь у салоні представники 43 країн, серед них Airbus, Rolls-Royce, Finmeccanica, Israel Aerospace Industries, Safran Group, Європейське космічне агентство, АТ "Мотор Січ", ДП "Антонов", Белтехекспорт, BrahMos Aerospace , AVIC, China Great Wall Industrial Corporation, Bombardier, Hindustan Aeronautics Limited тощо.

 Примітно, що Україна представить на МАКС-2013 власну національну експозицію.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: