fbpx
Політика

Батько Сноудена прилетить до Росії вже наступного тижня

 Лон Сноуден, батько екс-співробітника американських спецслужб Едварда Сноудена планує вилетіти з США до Росії наступного тижня. Про це повідомило видання The Wall Street Journal з посиланням на офіційного представника адвоката Лона Сноудена Метті Фейн.

 За словами адвоката, Лон Сноуден хоче особисто упевнитися в тому, що його син здоровий і перебуває в безпеці, а також, спробувати знайти адвоката, який би міг представляти інтереси Едварда Сноудена в США.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 "Лон Сноуден і його юристи подали документи для отримання російських віз в понеділок і очікують, що вони будуть готові наступного тижня", – заявив Метті Фейн.

 Відомо, що оформлення російської візи в США може зайняти до десяти днів, але за додаткову плату цей час може бути скорочений до трьох днів.

 Нагадаємо, Едварда Сноудена звинувачують у США в розголошенні секретної інформації про програми електронного стеження Агентства національної безпеки і на батьківщині тепер йому загрожує до 10 років тюремного ув’язнення. Нещодавно він отримав дозвіл на тимчасовий притулок у Росії і тепер перебуває під захистом держави.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Батько Сноудена  прилетить до Росії вже наступного тижня (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: