fbpx
Суспільство

Всеукраїнський “Забіг на шпильках” пройшов у Києві (ТРЦ Skymall)

 Сьогодні, 10 серпня, відбувся довгоочікуваний третій півфінал всеукраїнського «Забігу на шпильках». Турнір серед модниць столиці проходив в ТРЦ Skymall (на відкритій автомобільній стоянці).

 Всеукраїнський «Забіг на шпильках» вже успішно пройшов у двох містах: Львові та Донецьку. У цих містах відібрали 60 фіналісток (по 30 з кожного міста), які разом із сьогоднішніми переможцями столичного забігу відправляться 24 серпня на фінал чемпіонату в ТРЦ «Рів’єра».  

 Дівчина, яка першою прийде до фінішу, отримає не тільки статус найшвидшої модниці України, але й головний приз – автомобіль. Цим самим автомобілем буде Gelly, який, як сказали організатори заходу, спільно надали торгові центри, в яких проходили змагання: у Львові ТРЦ King Cross Leopolis, в Донецьку ТРЦ «Донецьк Сіті», в Києві ТРЦ SkyMall, в Одесі ТРЦ Рів’єра.  

Читайте також:  Рік тому поблизу Бахмута загинув 27-річний Дмитро Коцюбайло , знаний як “Да Вінчі”

 Сьогоднішня подія була організована на високому рівні: реєстрація учасниць почалася заздалегідь, кожній видали номер. До речі, слід згадати, що до змагань допускалися тільки представниці жіночої статі, які досягли 18-річного віку. Взуття учасниць перевірялася суддями дуже ретельно (туфлі повинні були бути на підборах від 9 см, без прихованої платформи). Для того щоб уникнути травм і забезпечити максимально чесне суддівство, на дистанцію виходили по чотири учасниці.  

Читайте також:  Присвячується світлій пам'яті дрогобичанина Івана Шукліна

 На закінчення залишається лише додати, що сьогодні столичні модниці довели – в туфлях можна не тільки дефілювати на подіумі, а й пробігти 100-метрівку, при цьому не втративши жіночності. З тим, як проходив «Забіг на шпильках», ви зможете ознайомитися, подивившись короткий фоторепортаж.

Читайте також: