fbpx
Політика

Новий посол США хоче скоріше об’їздити всю Україну

 Новопризначений посол США в Україні Джеффрі Пайятт збирається спілкуватися з українцями через соціальні мережі. Крім того, американський дипломат має намір відкрити свій відеоблог. Про це Джеффрі Пайятт заявив під час інтерв’ю.

 «Я хочу трохи поекспериментувати з деякими соціальними мережами – Facebook, Twitter, відеоблог. Це допоможе нам спілкуватися з українцями, доступно пояснювати населенню американську політику», – зазначив Джеффрі Пайятт.

 Крім того, за словами американського посла, спілкування в соціальних мережах дозволить йому краще розуміти очікування і проблеми українців, а також те, як Сполучені Штати та Україна можуть будувати партнерство між державами.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 «У мене буде дуже важлива робота – представляти американський уряд населенню України», – заявив посол.

 Крім того, підкреслив дипломат, він буде представляти всім українцям не тільки уряд, а й «всю Америку».

 Новопризначений посол США Джеффрі Пайятт додав, що хоче скоріше об’їхати всю Україну.

 «Як тільки закінчу з моїм офіційним представленням в Україні, буду шукати можливість подорожувати з моїми колегами з американського посольства, спілкуючись з українцями по всій країні», – запевнив Джеффрі Пайятт.

 Дипломат зазначив, що планує відвідати Крим, Карпати і схід України.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Йому буде дуже цікаво побачити всю країну, відвідати Карпати, дуже цікаво побачити південь України, Крим, який виглядає чудово і нагадує йому багато місць в Каліфорнії.

 «Також цікаво поїхати на схід, подивитися на індустріальне і ділове серце України», – повідомив Джеффрі Пайятт.

 Нагадаємо, що Надзвичайний і Повноважний посол США в Україні Джеффрі Пайятт змінив на цій посаді Джона Теффта. Джон Теффт працював на посаді посла США в Україні з листопада 2009 року.

 Раніше Джеффрі Пайятт записав відеозвернення до українців.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: