fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Автобус з російськими туристами перекинувся в Таїланді

 Автобус, в якому знаходилися російські туристи, потрапив у серйозну дороржно-транспортну пригоду в Таїланді, в провінції Качанабури. Як повідомляється, в автобусі знаходилися 30 людей, 28 з них – постраждали і були доставлені в госпіталь провінції Чонбурі.

 За словами водія автобуса, він не впорався з керуванням на слизькій дорозі, внаслідок чого автомобіль з’їхав з траси і перекинувся. В даний час водій узятий під варту і правоохоронні органи Таїланду проводять розслідування.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

 Глава МНС Росії Пучков повідомив, що його відомство готове до евакуації постраждалих в Таїланді туристів: "також організована постійна взаємодія лікарів Росії і Таїланду щодо даної складної ситуації".

 Всім постраждалим російським туристам надали медичну допомогу за страховкою і деякі туристи вже повернулися до свого відпочинку в готелях. Стало відомо, що у важкому стані перебувають дві жінки та 12-річна дитина.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 У той же час, виконавчий директор Асоціації туроператорів Росії Майя Ломідзе повідомила, що жоден з російських туроператорів не організовував дану екскурсію, отже, туристи могли потрапити на неї тільки самостійно, купивши екскурсію "на вулиці".

Автобус з російськими туристами перекинувся в Таїланді (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: