fbpx
Футбол

«У Хачеріді є інтерес до “Шахтаря”», – Сергій Палкін

 Генеральний директор донецького «Шахтаря» прокоментував перехід бразильця Бернарда до табору «гірників» і інтерес клубу до захисника київського «Динамо» Євгена Хачеріді.

 За його словами, крім «Шахтаря» Бернардом цікавилися багато європейських клубів, а не тільки представники «Порту», ​​про який говорили найчастіше. Саме тому «сутичка за Бернарда» вийшла досить жорсткою, стверджує генеральний директор донеччан.

 «Бернард – атакуючий півзахисник, про якого можна сказати рекламним слоганом: "Два в одному"», – заявив Сергій Палкін.

 Бернард – «двоногий футболіст», який однаково впевнено почуває себе на обох флангах лінії атаки. За словами Палкіна, новачок «Шахтаря» виявився не за роками серйозною людиною, яка здатна прораховувати своє майбутнє на наскільки ходів вперед. Зрозуміло, що Бернард знав досить багато про «найбільшу бразильську команду у Східній Європі», однак попросив якийсь час на знайомство з містом і клубом, який, зрозуміло, він отримав.

 Сергій Палкін зазначив, що Бернард приїхав до Донецька в супроводі порадників, щоб не помилитися у виборі, – з ним прибули батько і друзі. Після того, як вони побачили на власні очі, в якому місті синові і другу доведеться жити, на якому стадіоні грати і в яких умовах тренуватися, – футболіст вирішив залишитися в «Шахтарі».

 «Сумніваюся, що такого затребуваного і перспективного гравця можна спокусити тільки грошима», – зазначає Палкін.

 На питання про те, чи буде Рінат Ахметов  вести переговори щодо трансферу Хачеріді, гендиректор «Шахтаря» відповів: «На цей рахунок у мене немає інформації».

 Палкін запевнив, що у «Шахтаря» справді є інтерес до цього футболіста, у якого  є інтерес до донецького клубу, і чемпіони України хотіли б придбати Євгена Хачеріді.

 «Поки президент "Динамо" відповів, що Хачеріді не продається. Подивимося, що буде далі», – підсумував Палкін.

 За матеріалами: sport-express.ua

Читайте також: