fbpx
Суспільство

Модна біжутерія та браслети Чан Лу. Що таке браслети Chan Luu?

Браслети в африканському стилі, червоні стрічки і не тільки

Кожен підбирає вироби на свій смак. Хтось вибирає функціональність, а хтось цікавий стиль. Прикраси – амулети на поточний момент – досяжна мета модників усього світу. Освіжити стиль або спробувати змінити долю? Кожен сам вирішує. Хто не захоче бути володарем якісних прикрас з натуральних матеріалів? Поєднання бусинок і шкіри – один з найголовніших трендів цього сезону і гідна заміна коштовностей. Гармонійне поєднання самоцвітів, ручна робота, особливий дизайн – такі вироби дивують.

chan_luu_16

Кожен з нас хоче оточити себе речами, в властивості яких так хотілося б вірити. З цієї причини, дизайнери, автори, майстри, модельєри дуже ретельно знаходять самоцвіти у всіх куточках земної кулі, і творять з них чудові модні штучки, справжні талісмани. Можливо, у кожного самоцвіту своя магія і свої здібності. Вплив натуральних каменів – це наче чари, варто тільки повірити в його силу. Аметист – душа каменів і провідник законів космосу. Базальтова лава – стабілізує тиск і сприяє розслабленню, підвищує імунітет. Говлит – врівноважує емоційний фон. Не забувайте, що окрім магічних властивостей, натуральні камені володіють надзвичайною красою. Варто лише раз відчути, як райдужні переливи каменів можуть змінити настрій, і ви полюбите їх з першого погляду. Мода – те, що дарує радість і любов!

Браслети макраме з намистинами з натурального каменю

shy_chan_luu

 Біжутерія Чан Лю – неперевершений стиль і тільки органічні матеріали. Всім любителям біжутерії з органічних матеріалів варто подивитися на трендову біжутерію в стилі Chan Luu, що , і набирає все більшої популярності. Ці прикраси, мабуть, одна з найяскравіших знахідок сьогоднішнього дня. Актори та зірки шоу-бізу з захопленням, на << ура >> сприймають прикраси даного стилю. Головний Секрет виробів Чан Лю – це використання натуральних каменів. Використання в Chan Luu справжніх каменів нагадує нам про власну значимість і унікальність, тому що в природі немає двох однакових самоцвітів. Кожен натуральний камінь – кандидат на те, щоб стати індивідуальним талісманом. Всі ми знаємо, що ніщо не поставити в порівняння з чарами першого враження, тому, Чан Лу пропонує нам величезний спектр різних моделей прикрас. Який стиль ви б не обрали, у вас є можливість придбати браслети Чан Лу, залишаючись вірним своїм уподобанням і переконанням. Ви можете придбати шнури самих різних рівнів, які можна використовувати в якості прикрас на шию. Ви також можете придбати кольє з найбільш унікальних каменів, які ви зможете носити, як широкий браслет. Універсальність – важлива відмінність відомих прикрас Chan Luu від сталевих брендів.

Читайте також:  Присвячується світлій пам'яті дрогобичанина Івана Шукліна

Чан Лу – прикраси, які носять зірки шоу – бізнесу

chan_luu_18

 Прикраси Чан Лю – новомодний тренд, шанований у всьому світі. Відомі люди віддають свою перевагу цим прикрасам, серед них Дрю Беррімор, Хіларі Дафф, Крістіна Агілера, Бейонсе, Камерон Діас, Брітні Спірс. Варто зауважити, що в колекціях Чан Лу, окрім прикрас для жінок, можна виявити оригінальні браслети і підвіски для чоловіків. Джаред Лето, Девід Гетта, Том Хенкс, Адам Ламберт – зірки теж люблять ці прикраси. Браслети Чан Лу прикрашають зап’ястя кінозірок в багатьох кінофільмах. Неможливо не помітити браслет дружби Чан Лу на руці Бреда Пітта і шкіряний шнур на зап’ясті актриси Мірей Інос у фантастичному блокбастері "Війна світів Z". Не залишає без уваги Чан Лу і преса. Глянцеві журнали People, Lucky, Glamour, Cosmopolitan, ELLE, Voque дають нам можливість познайомитися з прикрасами Чан Лю на найважливіших сторінках своїх видань. А на обкладинках цих модних видань можна помітити моделей в шкіряних браслетах і підвісках цього стилю.

Читайте також:  Як СССР розвертав річки (ВІДЕО)

Оригінальні та модні браслети Чан Лю від Шай

7_9_2013_003

Де можна вибрати біжутерію Чан Лю в Україні? Починаючи з 2013 року, модний тренд стрімко став набирати заслужену популярність і в Україні. Знаменитим брендом, що пропонує величезний каталог прикрас у стилі Chan Luu, – є фірма "Shy". У категоріях товарів офіційного магазину shy.in.ua, ви зможете легко і швидко придбати аксесуари Чан Лу з різних натуральних самоцвітів і видів шкіри. Серед них: фенечки, намиста, манжети, браслети на гумці, браслети шнурки різних за висотою рівнів, чоловічі намиста … Чому "Shy"? В даний момент, "Шай" є лідируючим в Україні брендом, що пропонує таку різноманітність біжутерії Chan Luu за найнижчими цінами. Всі товари чудові – ви не зможете замовити подібних товарів в жодному іншому магазині України. Виразний стиль, нестандартний дизайн, відмінна якість, найкраща вартість – це все вам представляє каталог прикрас "Шай". Придбавши біжутерію "Шай" одного разу, ви неодмінно станете шанувальником цього бренду на все життя. Ваш ключ до вражаючого виходу в світ – це інтернет – магазин біжутерії для самоцвітів "SHY".

 На правах реклами.

Читайте також: