fbpx
Футбол

У російському футболі чергова тренерська відставка. Славолюб Муслін покидає «Краснодар»

 Гус Хіддінк, Гаджі Гаджієв, Павло Гусєв … Цей список продовжив Славолюб Муслін. Сьогодні стало відомо про те, що головний тренер «Краснодара» покидає свій пост. Повідомляється, що трудова угода між Славолюбом Мусліним і «Краснодаром» була розірвана за обопільною згодою сторін.

 «Краснодар» є третім за рахунком російським клубом, з яким працював Славолюб Муслін. Після роботи в московському "Локомотиві" і підмосковних "Хімках" Муслін прийняв краснодарський клуб. Сталося це на рубежі 2010-2011 років. У сезоні-2011/12 «Краснодар» посів дев’яте місце в РФПЛ, а в наступному сезоні команда фінішувала десятою. У поточному сезоні «Краснодар» зіграв вже чотири матчі: один виграв, один зіграв внічию і двічі програв. В даний момент «Краснодар» знаходиться на одинадцятому місці в турнірній таблиці російської Прем’єр-ліги.

 ЗМІ з посиланням на «Советский Спорт» наводять слова Мусліна, який заявив наступне: «У мене поки не було розмови з президентом "Краснодара" Сергієм Галицьким, але точно знаю, що ми розійшлися друзями». Причина відставки, за словами Мусліна, в тому, що «клуб, ймовірно, хоче працювати з іншим тренером, є прагнення прогресувати».

 На офіційному сайті «Краснодара» виражені слова подяки Славолюбу Мусліну за той внесок, який фахівець вніс у становлення команди.

 За час своєї тренерської кар’єри Славолюб Муслін встиг попрацювати з багатьма відомими в Європі клубами з різних країн. Так, у Франції фахівець тренував «Брест», «Бордо», «Ланс», «Ле-Ман», у Сербії – «Црвену Звезду», в Болгарії – «Левскі», в Україні – донецький «Металург», у Бельгії – «Локерен». І це далеко не повний список команд, з якими працював Славолюб Муслін.

 Клуби, якими керував Славолюб Муслін, ставали чемпіонами своїх країн і володарями національних кубків.

Читайте також: