fbpx
Політика

Ушаков: «У Кремлі до скасування візиту Обами до Москви поставилися спокійно»

 Як заявив у п’ятницю помічник президента РФ Юрій Ушаков, Росія цілком спокійно відреагувала на повідомлення американської сторони про скасування вересневого візиту до Москви президента США Барака Обами. 

 За словами Ушакова, шпигунські історії були і раніше, однак їх ніхто не зводив до такого масштабу. Проте діалог між двома країнами рано чи пізно буде продовжений. "З урахуванням дискусії в пресі і політичного фону, який був створений в США в зв’язку з проблемою Сноудена, ми були готові і до візиту, і до того, що його можуть відкласти. Ми спокійно відреагували – приблизно в тому ключі, що потім заявили публічно. Ми це спокійно сприймаємо і знаємо, що рано чи пізно все одно контакти будуть продовжені", – заявив Ушаков.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Крім того, у відповідь на повідомлення, що Барак Обама може зустрітися з Путіним в рамках саміту G20, помічник російського президента сказав, що така зустріч не відбудеться, оскільки в Кремлі вона планувалася, не обговорювалася і не готувалася.

 Раніше в Білому домі заявили, що на рішення Обами скасувати переговори також вплинуло і рішення Росії надати тимчасовий притулок екс-співробітнику американських спецслужб Едварду Сноудену.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: