fbpx
Новини світу

Табір для нелегалів у Москві закриють наступного тижня

 За словами начальника управління Федеральної міграційної служби по Москві Ольги Кирилової, наметовий табір для нелегальних мігрантів в районі Гольяново буде закритий наступного тижня, а його мешканці відправлені за місцем постійної прописки. Мігрантів будуть висилати на батьківщину невеликими партіями, в залежності від того, скільки є в наявності вільних місць у літаках. За чий рахунок буде здійснена депортація, представник відомства не уточнила.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Ольга Кирилова розповіла, що у співробітників ФМС виникли труднощі з ідентифікацією більшості громадян В’єтнаму, але зараз дана проблема вирішена за допомогою працівників в’єтнамського посольства. До слова, з 586 мігрантів, що перебувають у Гольяново в наметовому таборі, 560 – громадяни В’єтнаму.

 Нагадаємо, наметовий табір у Гольяново відкрився 1 серпня поточного року в результаті масових рейдів московськими ринками. Співробітники ФМС виявили кілька сотень громадян інших країн, що знаходяться в столиці нелегально. Тих, кого не вдалося відразу відправити на батьківщину, розмістили в наметовому таборі, розбитому за допомогою співробітників МНС і поліції.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 

Табір в Гольяново (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: