fbpx
Події

Український літак згорів у німецькому аероопрту

 Український транспортний літак Ан-12, який прибув з України з вантажем живих курей, сьогодні вночі загорівся в німецькому аеропорту. НП сталася в Саксонії, поруч зі злітно-посадковою смугою аеропорту Лейпциг/Галле, на місці для стоянки повітряних суден. Ніхто з членів екіпажу не постраждав, але живий вантаж, на жаль, врятувати не вдалося.

 За інформацією свідків, літак згорів практично вщент. Як повідомив представник повітряної гавані Уве Шухарт, загоряння літака Ан-12 сталася близько 02:00 за місцевим часом. "Ан-12 вже знаходився на місці стоянки літаків. У момент спалаху команда із семи осіб ще перебувала на борту, але вони встигли вчасно покинути судно. Однак вантаж врятувати не вдалося – всі кури загинули", – сказав співрозмовник агентства.

 Пожежні служби продовжували роботи з локалізації вогню до 03:00, літак згорів практично повністю. Робота аеропорту Лейпциг/Галле була припинена до повного усунення наслідків пожежі. Зараз повітряна гавань працює в штатному режимі. На місці працюють німецькі фахівці, яким належить з’ясувати причини займання українського літака.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: