fbpx
Футбол

Денис Гармаш: «Зараз у нашому чемпіонаті твориться повний бардак»

 Матч 4-го туру УПЛ «Шахтар» – «Динамо» (Київ) продовжують обговорювати досі. В принципі, в цьому немає нічого дивного, оскільки поєдинки цих команд вже встигли привчити уболівальників до того, що матчі «Шахтаря» і «Динамо» супроводжують скандальні ситуації. На цей раз, найбільш обговорюваною темою став епізод з отриманням травми гравцем «Динамо» і національної збірної України Андрієм Ярмоленком. Нагадаємо, що ушкодження Андрій Ярмоленко отримав під час зіткнення з бразильським півзахисником «Шахтаря» Тайсоном, причому на адресу останнього посипалися звинувачення в навмисному нанесенні травми українцю.

 Нагадаємо, що вчора Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ на своєму засіданні прийняв рішення про дискваліфікацію півзахисника донецького «Шахтаря» Тайсона на два матчі, а головний тренер «Шахтаря» Мірча Луческу, коментуючи прийняте КДК ФФУ рішення заявив, що він здивований і додав: «Такий гравець як Тайсон навіть муху не образить».

 Свою думку про матч «Шахтар» – «Динамо» (Київ) висловив гравець столичного клубу Денис Гармаш, заявивши наступне: «Нічого не буду говорити про гру гірників. Мені на неї було огидно дивитися. Як і на суддівство Віктора Швецова». На думку футболіста, головний арбітр матчу трактував всі спірні епізоди в одну сторону. Денис Гармаш вважає, що в Україну «пора знову запрошувати іноземних арбітрів». «Упевнений, що вони якщо і будуть помилятися, то не в один бік. Зараз у нашому чемпіонаті твориться повний бардак. Кому потрібно, той і виграє», – підкреслив півзахисник київського «Динамо» і збірної України, слова якого наводять сьогодні ЗМІ з посиланням на газету «Команда».

 Коментуючи епізод з отриманням травми Андрієм Ярмоленком, Денис Гармаш зазначив наступне: «… з ним негарно вчинив Тайсон. Нехай це буде на його совісті, але все це наслідок тієї безкарності, яка існує щодо гравців окремих клубів».

 Денис Гармаш вважає, що відносини між «Динамо» і «Шахтарем» з кожним роком ускладнюють судді. При цьому футболіст навів приклад іспанської футбольної першості, коли між собою грають «Барселона» і «Реал». «Коли грають «Реал» і «Барселона», теж багато емоцій, але там-то якраз всі рівні», – резюмує Денис Гармаш.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: