fbpx
Спорт

Вілкул: Більше 5 тисяч українських дітей безкоштовно відвідають матчі юнацького Євробаскету-2013

 Матчі юнацького Євробаскету-2013 зможуть відвідати понад 5 тисяч дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей, а також дітей з особливими потребами. Про це повідомив віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул під час зустрічі з юними вболівальниками перед відкриттям кадетського Чемпіонату Європи з баскетболу.

 «Європейське свято баскетболу – юнацький Чемпіонат Європи з баскетболу 2013 року – почався майстер-класом, який провели провідні баскетболісти для дітей-сиріт та дітей з особливими потребами. Ми повинні постійно дбати про тих, кому більше потрібна наша допомога», – підкреслив він при цьому.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Олександр Вілкул переконаний, що баскетбол – це прекрасна можливість продемонструвати дітям, що життя може дарувати масу позитивних емоцій. Ці емоції вони вже отримали під час майстер-класу від професійних спортсменів, який провели чотириразовий чемпіон України Григорій Хижняк, кращий гравець України 1997 року Дмитро Базелевський, чемпіонки Європи 1995 Олена Вергун і Людмила Назаренко. Незабутні враження гарантовані дітям і під час відвідування баскетбольних матчів U16.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: