fbpx
Театр

Пітерський цирк шукає організатора шоу з алжирськими левами

 На російському сайті держзакупівель розміщено оголошення про пошук організатора концертної програми для Великого державного цирку в Санкт-Петербурзі, кульмінацією якої стане номер з шістьма алжирськими левицями і двома тигрицями.

 "Включення такого основного номера до циркової програми викличе великий інтерес у глядачів і послужить поліпшенню показників з відвідуваності Великого Санкт-Петербурзького державного цирку", – йдеться в конкурсній документації.

 Хижаки повинні будуть продемонструвати групові піруети, стрибати у вогонь, лавірувати між тростин, виконувати трюк "килим", а також рухатися на задніх лапах. На організацію шоу з міського бюджету буде виділено 30 000 000 рублів. Концертна програма буде проходити в пітерському цирку з 26 вересня по 1 грудня. Крім левиць і тигриць в цирковому шоу будуть брати участь гімнасти, акробати, еквілібристи, жонглери, фокусники і клоуни.

 Нагадаємо, в січні 2013 року Великий державний цирк у Санкт-Петербурзі очолив відомий клоун-мім В’ячеслав Полунін. Восени пітерський цирк представить повністю оновлену програму.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: