fbpx
Новини світу

Путін попрощався зі своїм тренером з дзюдо

 Сьогодні, в день похорону тренера з дзюдо Анатолія Рахліна, попрощатися зі своїм вчителем приїхав президент РФ Володимир Путін. Траурна церемонія відбулася в будівлі пітерського Центру дзюдо на Кондратьєвському проспекті – там, де розташовувалася одна з найстаріших секцій боротьби, в якій працював Рахлін.

 Володимир Путін поклав квіти до труни, а потім підійшов до родичів свого вчителя, щоб висловити співчуття. Президент розпитав у вдови Рахліна про останні дні життя тренера і пообіцяв надати підтримку сім’ї померлого.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 "Анатолій Соломонович був сильною, вольовою, інтелігентною і доброзичливою людиною. Його поважали і любили колеги, друзі і, звичайно ….. вихованці, для яких Анатолій Соломонович був справжнім Вчителем, турботливим наставником – і в спорті, і в житті", – сказав глава Росії.

 Після церемонії прощання з тренером Анатолієм Рахліним президент захотів побути на самоті, він дійшов пішки до вулиці Ватутіна, а звернувши на неї, жестом зупинив свою охорону, численних журналістів та інших випадкових свідків події. Пройшовши по безлюдній вулиці вздовж машинобудівного заводу, Путін сів в машину і поїхав.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Путін на самоті пройшовся по Петербургу (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: