fbpx
Театр

Пласідо Домінго приїде до Москви на церемонію відкриття театру “Гелікон-опера”

 Всесвітньо відомий іспанський тенор Пласідо Домінго висловив бажання бути присутнім на відкритті московського театру "Гелікон-опера".

 "Вам величезний уклін від Пласідо Домінго. Сьогодні я з ним розмовляв, він приїде на відкриття театру", – сказав художній керівник театру Ігор Бертман.

 Сьогодні, 9 серпня,  театр «Гелікон-опера», що перебуває на реконструкції, оглянув тимчасово виконуючий обов’язки московського мера Сергій Собянін. Він висловив сподівання, що роботи будуть закінчені найближчим часом, і артисти, нарешті, зможуть в’їхати в рідні стіни.

 Історія з реставрацією «Гелікон-опери» тягнеться вже 12 років. "За цей час театр міг народитися, померти, і новий з’явитися. З вашим приходом все це зрушилося. Я вдячний Вам, усій Вашій команді.  Щодня змінюється картина. Я приїжджаю на будівництво щодня як на шоу", – висловив слова подяки московському градоначальнику Ігор Бертман.

 Очікується, що до Дня міста відремонтують фасад будівлі театру, що виходить на вулицю Велика Нікітська, а в першому кварталі наступного року закінчать інші роботи.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: